Free home delivery on all orders over €100! Shop now >>

Skip to main content

MARKKINOINTIARPAJAISTEN VIRALLISET SÄÄNNÖT 


Katso myös kilpailujen ja arvontojen tietosuojaseloste

Osallistumalla Suomessa järjestettäviin markkinointiarpajaisiin (jäljempänä ”Kampanja”), osallistuja hyväksyy nämä viralliset säännöt.

1. Kampanjan järjestäjä
Marimekko Oyj, Puusepänkatu 4, 00880 Helsinki, Suomi (“Marimekko”).

2. Kampanjan kesto
Kampanja alkaa päivä 4.11.2019 klo 9.00 ja päättyy päivä 29.11.2019 klo 16.00

3. Kuka voi osallistua
Osallistujan on oltava Kampanjaan osallistuessaan 18 vuotta tai tätä vanhempi ja hänen on asuttava vakinaisesti jossain Kampanjaan osallistuvista maista. Marimekon työntekijät, Marimekon tytäryhtiöt tai kumppanit tai agentit sekä heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua Kampanjaan. Marimekko pidättää oikeuden todentaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden. Kampanjaan osallistuminen ei edellytä hyödykkeiden ostamista tai ostotarjouksen tekemistä, ja mahdolliset ostokset eivät lisää voittomahdollisuuksia.

4. Miten osallistua
Osallistumiskelpoiset henkilöt voivat osallistua Kampanjaan vastaamalla kyselyyn ja antamalla sähköpostiosoitteensa.

5. Arvonnan toteuttaminen ja palkinnot
Marimekko arpoo Kampanjan päätyttyä kaksi (2) voittajaa osallistumiskelpoisten osallistujien joukosta. Voittomahdollisuudet riippuvat Kampanjan osallistujamäärästä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse yhden viikon kuluessa siitä, kuin arvonta on suoritettu. Voittajan tulee ilmoittaa ja vahvistaa kolmen (3) päivän kuluessa edellä mainitusta sähköposti-ilmoituksesta ottaako hän palkinnon vastaan vai ei. Jos voittaja ei voi tai ei halua ottaa palkintoa vastaan, tai mikäli ilmoitus palautuu hyväksymättömänä tai toimittamattomana, palkinto menetetään ja uudelleenarvonta järjestetään välittömästi ja uudelle voittajalle ilmoitetaan samana päivänä, kuin uudelleenarvonta on suoritettu.
Palkinnot - 100 Euron lahjakortti Marimekko myymälään (lahjakortti ei käy itsenäisten vähittäismyymälöiden Marimekko shop-in-shopeissa, joissa tarjotaan Marimekko-tuotteiden lisäksi muita tuotteita.) Kaikki palkintoverot, jos sellaisia on, ovat Kampanjan järjestäjän vastuulla. Palkintoa ei voi vaihtaa tai siirtää, ellei Marimekko asiasta toisin päätä. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseksi.

6. Henkilötietojen käsittely ja julkisuus
Yllä olevaan tarkoitukseen kerättyjä henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteiden mukaisesti, jotka löytyvät Internet –osoitteesta https://www.marimekko.com/fi_fi/asiakaspalvelu/. Osallistujien tai voittajien nimiä ei julkaista.

7. Vastuut
Marimekko ei ole vastuussa mistään välittömistä tai kolmannen osapuolen aiheuttamista vahingoista tai menetyksistä, joita Marimekko ei ole voinut kohtuudella huomioida etukäteen. Marimekko ei vastaa mistään menetyksistä jotka johtuvat virheellisistä tai virheellisesti tai vajavaisin tiedoin jätetyistä osallistumisista, ja osallistumalla Kampanjaan osallistuja vakuuttaa, että kaikki osallistumisen yhteydessä annetut tiedot ovat oikeita, ajantasaisia ja täydellisiä. Osallistujan yksinomaisella vastuulla on varmistaa, että osallistujan antamat tiedot ovat täsmällisiä. Marimekko ei vastaa mistään tällaisiin tietoihin tulleista muutoksista, joista ei ole ilmoitettu kirjallisesti Marimekolle näissä Kampanjan virallisissa säännöissä mainittujen aikarajojen puitteissa. Voittajat vapauttavat lain sallimissa rajoissa Marimekon ja muut Kampanjan järjestämiseen osallistuvat tahot vastuusta vahinkoihin liittyen, jotka johtuvat Kampanjaan osallistumisesta tai palkintojen vastaanottamisesta tai käyttämisestä.

{{ modalHeading }}