Out of stock online

My size is not available – join the waitlist
Info
Kaiut-kuosinen vintage-mekko on valmistettu puuvillasta. Mekossa on pyöreä kaulus, takapääntiellä rypytystä ja edessä nappisuljenta vyötärölle asti. Väljät lepakkohihat jatkuvat sivukaitaleista ja niissä on rypytystä olkapäillä. Hihansuissa on kapeat rannekkeet, halkiot ja nappisuljenta. Pudotetulla vyötäröllä on kuminauharypytys ja helma on A-linjainen. Helmassa on pieni tahra ja reikä.

Pituus: 143 cm
Kainalo-kainalo: 53 cm
Helman leveys: 115 cm
Hihan pituus: 68 cm


Suosittelemme tuotteelle hellävaraista pesua ja hoitoa sen pitkän iän vuoksi. Tämä saattaa poiketa alkuperäisistä hoito-ohjeista. 

Huomioithan, että tuote on todennäköisesti käytetty ja siitä saattaa löytyä pieniä käytön jälkiä. Tarkistamme jokaisen vaatekappaleen huolellisesti ja pyrimme tuomaan havaitut puutteet mahdollisimman tarkasti esiin.  

Vuosikymmenien aikana vaatteiden mitoitukset ovat muuttuneet. Tämän takia olemme antaneet käytetyille tuotteillemme uudet, nykyisiä mitoituksia paremmin vastaavat kokomerkinnät. 

Tuotetta ei voi palauttaa myymälään.

Nähdäksesi tuotteen viimeisimmän saatavuustiedon päivitä verkkosivu. Nämä uniikit vaatekappaleet siirtyvät seuraavalle omistajalleen vasta tilausvahvistuksen myötä. Nopeus on valttia!
Size & fit
Materials & care
Details